Night of the Board

Tickets

Registraties zijn gesloten

Night of the Board

Opleiding & netwerkevent

Donderdag 12 oktober 2023

Uitnodiging

Netwerkevent

Save the Date! 3e Editie van 'The Night of the Board' in Brouwerij De Halve Maan, Brugge.


Ben je klaar voor een buitengewone avond? Reserveer straks dan alvast je plek voor de 3e editie van 'The Night of the Board' in de unieke locatie van Brouwerij De Halve Maan in het prachtige Brugge!


Onze avond belooft opnieuw een spektakel te worden, met boeiende keynote sprekers die je meenemen in de wereld van ESG en innovatie. We zijn verheugd om naast eigenaar Xavier Vanneste ook Karine Vandenberghe in primeur te verwelkomen, een expert op het gebied van ESG en auteur van het baanbrekende boek 'ESG Gids: 7 stappen naar winst in duurzaamheid'.


De historische brouwerij De Halve Maan zal het decor zijn van deze inspirerende avond. Hier krijg je de unieke kans om te leren van succesvolle ondernemers en visionaire leiders terwijl je geniet van de sfeer van deze bijzondere locatie. De brouwerij staat ook bekend om zijn ondergrondse bierpijplijn, die het bier rechtstreeks vanuit de brouwerij naar een bottelarij buiten de stad transporteert.


Na de interessante keynotes is er volop gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals en te genieten van een heerlijk samengesteld menu met uiteraard bijpassende ambachtelijke bieren die alleen hier verkrijgbaar zijn.


Zet deze datum alvast in je agenda: donderdag 12 oktober!


Mis deze unieke gelegenheid niet om jezelf te laten inspireren en je netwerk uit te breiden op deze bijzondere locatie. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op 'The Night of the Board'!

Keynotes + networking

Ons programma

 • 17.45 uur
  Warm welkom met een hapje & een drankje bij brouwerij de Halve Maan in Brugge & aansluitend volgt een fascinerende rondleiding in hun authentieke en fascinerende brouwerij.

 • 19.15 uur
  Start van de inspirerende keynotes rond de hot topic ESG.

  Aan het woord komen onder andere:

Xavier Vanneste

Managing Director
Brouwerij De Halve Maan

Karine Vandenberghe

ESG Author and Advisor
Boek: ESG-gids: In 7 stappen naar winst in duurzaamheid

 • 20.30 uur
  Kwalitatief netwerken tijdens een heerlijke walking dinner met bijpassende huisgemaakte biertjes & andere lekkers...

 • 22.30 uur
  Safe home everybody


Doel is om tijdens deze boeiende avond jouw professioneel netwerk als ondernemer uit te breiden. 

We zorgen er tegelijkertijd voor dat de skills van onze Boardplus-Advisors worden verbeterd. We merken dat heel wat bedrijven bezig zijn met de toekomst en vragen hebben over deze topic, daarom is het onze misse om via onze content driven netwerkevents onze externe adviseurs up-2-date te houden met het oog op hun komende boards.

Bijkomend doel van ons gelimiteerde en gesloten EVENT is om te informeren, inspireren en om zo je netwerk kwalitatief te laten uitbreiden.

Wie is Karine Vandenberghe?

Welkom in een wereld van primeurs en exclusiviteit! Net na haar inspirerende officiële presentatie in het prachtige Havenhuis in Antwerpen, krijg jij via Boardplus een unieke kans. Zodra de gordijnen opengaan, word je als eerste meegenomen door de visie van Karine Vandenberghe op ESG-vlak.

Karine, de veelzijdige ondernemer en strategisch adviseur, heeft haar stempel gedrukt op de zakelijke wereld. Op slechts 23-jarige leeftijd medeoprichter van een ICT-bedrijf, dat na een decennium succesvol werd verkocht aan een Amerikaanse concurrent. Haar expertise als consultant en toonaangevende posities als HR-directeur bij DPG Media en KPMG België hebben haar reputatie versterkt.


Maar Karine gaat verder dan alleen zakelijk succes. Ze heeft ook haar passie voor sociale rechtvaardigheid getoond door haar rol als voorzitter van Amnesty International België. Tegenwoordig zet ze haar ervaring en kennis in als strategisch ESG-consultant en is ze nauw betrokken bij het familiebedrijf Perpetos.


In haar nieuwste meesterwerk, een praktijkgericht handboek over ESG, biedt Karine ondernemers en managers concrete tools om niet alleen betere financiële resultaten te behalen, maar ook een positieve impact op het milieu, de maatschappij en de mensheid te hebben. Ze illustreert deze dubbele impact met boeiende praktijkvoorbeelden en zet de lezer aan tot actie met stimulerende opdrachten.


Het ESG-handboek gaat nog een stap verder. Het biedt niet alleen een raamwerk voor het behalen van betere ESG-resultaten binnen een bedrijf, maar spoort ook aan tot een dialoog met alle stakeholders. Ze benadrukt het belang van het betrekken van investeerders, klanten, medewerkers en leveranciers om ESG-waarden te integreren in de volledige waardeketen van het bedrijf.


Met Karine als gids is het pad naar zakelijk succes en duurzaamheid geplaveid. Haar boek is een onschatbare bron voor iedereen die streven naar verbetering en een positieve verandering willen teweegbrengen. Stap aan boord en ontdek hoe je als bedrijf kunt floreren terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op de wereld om je heen.


Voor wie?

 • Voor ondernemers en C-levels met interesse in deze topic
 • Board Advisors - Board directors 
 • Partners Boardplus

Belangrijk

 • Locatie Brouwerij De Halve Maan op het Walplein in Brugge Centrum
 • Exclusief event met beperkte plaatsen
 • Keynotes & toegang tot netwerkevent inclusief heerlijk dinner

Investering

 • Investering van 190 euro exclusief btw
 • Factuur & definitieve registratie volgt na betaling
 • Wij hanteren geen no-show refund

Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Boardplus-kanalen kan worden gebruikt.

This was edition 2

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag 12 oktober 2023
17:45 22:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalenderLocatie

Brouwerij de Halve Maan

Walplein, 26
Brugge 8000
--Brouwerij de Halve Maan--

Krijg de routebeschrijvingOrganisator

Boardplus

--Boardplus--
Deel ons event

Ontdek wat andere mensen zeggen over dit evenement en doe mee aan het gesprek.