Lynn Rambour

                General manager

Een hart voor ondernemers!

- Positivity is key! -


Met Boardplus was de zoektocht meer dan interessant, je wordt begeleid, krijgt het gepaste advies en dit allemaal op heel professionele manier. Olivier & Lynn zijn bijkomend zeer aangename mensen welke de noden van ondernemers zeer goed begrijpen. Al dit heeft geresulteerd in het aantrekken van 2 top profielen voor onze Raad van Advies.

Frédéric de Kriek • Owner Buro Project

Lynn Rambour

                General manager

Een hart voor ondernemers!

- Positivity is key! -


Hart van goud


Teamplayer


Uitgebreid netwerk


+9 jaar ervaring


Alles komt goed, dat is mijn slagzin!

Wie is Lynn Rambour?

Ik Lynn, fris en fruitig voor mijn 40 jaar, een gelukkige Mama van Baptiste, plusmama van Essentiel en 'the one' van Olivier. 

Gedreven, niets is me teveel, om het op z'n West-Vlaams te zeggen "olsan deure doen"! Ik ben iemand die steeds denkt in mogelijkheden en brandjes blus ik blijkbaar met souplesse. Ik laat me vertellen dat mijn enthousiasme zeer aanstekelijk werkt, afkruiden doe ik steeds met een gezonde dosis humor, gewoon meelachen is dus aangeraden. Door mijn luide en warme stem kunnen oordopjes voor jou handig zijn!

Nu even serieus, het ondernemerschap borrelde bij mij wel al wel even... Laat ons zeggen dat de goesting sterk werd aangesterkt door het dagelijkse contact met al die ondernemers. Zeer waardevol is natuurlijk dat ik door mijn vorige professionele ervaring méér dan 9 jaar ervaring heb in het plaatsen van een Raad van Advies & Raad van Bestuur, daarbij aansluitend heb ik over alle provincies heen meermaals per jaar bestuurdersopleidingen gegeven. Het spreekwoordelijke duwtje gaf Olivier Maes, mijn trouwe partner die zelf bijna letterlijk, werd gedoopt met 'Ondernemers wijwater'.

Om af te sluiten, ik heb een passie voor mensen, een helper zijn voor jouw uitdagingen geeft mij enorm veel voldoening. Als ik een juiste adviseurs of bestuurders kan plaatsen in jouw board, dan geeft mij dat letterlijk kippenvel. Op vandaag krijgen we zoveel mooie complimenten over onze aanpak, en eerlijk, dat is echt het mooiste wat er is voor mij...

Bel gerust of kom gewoon even langs bij ons op kantoor in Roeselare, onze heerlijke koffie staat altijd klaar!

Met een brede glimlach...

Mijn LinkedIn

Olivier Maes

             Oprichter & bezieler


Als je wil kan je echt alles...  

- Een doorzetter die doet wat hij belooft -

Olivier Maes

             Oprichter & bezieler

Als je wil kan je echt alles... 

- Een doorzetter die doet wat hij belooft -

Mijn verhaal...

Ondernemen is mij bijna letterlijk met de paplepel ingegeven. In 1987 startten zowel mijn vader als moeder hun eigen bedrijf. Mijn moeder, Marleen Beernaert, opende haar modezaak Scalini terwijl ik net was geboren. Bijna tegelijkertijd begon mijn vader, Dirk Maes, aan het verwezenlijken van zijn droom met Cluma, dat inmiddels is uitgegroeid tot de referentie voor rolbruggen in België met bijna 50 werknemers.

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik de kans om als bestuurder bij Scalini Fashion in Torhout, ons familiebedrijf, aan boord te stappen. Het succesverhaal werd in 2016 bekroond met de bouw van een nieuwe winkel, een architecturaal pareltje ontworpen door 'Govaert & Vanhoutte'.

In 2021 werd onze familie geconfronteerd met een harde klap toen ik de diagnose 'Lymfeklierkanker' kreeg. Sindsdien heb ik meer dan 3 jaar lang gevochten tegen deze ziekte. Zware chemotherapie, bestralingen, een stamceltransplantatie en nu nog steeds immuuntherapie voor de consolidatie. Mijn gezin heeft zeer moeilijke momenten gekend, maar we zijn nu (en ik schrijf bewust 'we') erg fier op onze positieve houding gedurende dit hele traject. Eerlijk gezegd, Lynn heeft haar rol in onze privé-Raad van Advies succesvol opgenomen en dankzij haar positieve mindset voel ik me herboren...

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik enorm veel enthousiasme heb om samen met Lynn, ondertussen ook mijn vrouw, te ondernemen en vooral om ondernemers te helpen bij hun uitdagingen & ambities. Lynn heeft mij de wereld van adviesraden en raden van bestuur leren kennen en ik vind het geweldig! Bedrijven ondersteunen met een kwalitatieve raad van bestuur en hen gedurende het bestaan ervan begeleiden om er het maximum uit te halen, vind ik zeer fijn om te doen!

Hopelijk tot binnenkort...

Mijn LinkedIn

Duidelijke visie


Oplossingsgericht


Discipline


Vlerick Business School


Onze waarden

Let op, Boardplus werkt uitsluitend samen met ambitieuze bedrijven die in zichzelf geloven en die de meerwaarde zien van onafhankelijke externe adviseurs en bestuurders. Een essentiële voorwaarde is dat jij je kunt vinden in onze 7 Boardplus-waarden:


Onze Boardplus-partner is een positief ingesteld individu met een passie voor wat hij/zij doet. Het samenstellen van een Raad van Advies of Bestuur vergt zowel een diepgaande mensenkennis als expertise in het betreffende vakgebied. Wij benaderen onze zoektocht naar de juiste boardmembers voor onze adviesraden en Raden van Bestuur op een gedisciplineerde en betrokken manier. Ons primaire doel bij Boardplus is het bieden van oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd.


Daarnaast zetten wij bij Boardplus sterk in op permanente evaluatie om te waarborgen dat we het maximale halen uit de externe board. Dit stelt ons in staat om continu te verbeteren en te zorgen voor een optimale synergie tussen het bedrijf en onze boardmembers.

Raad van Advies Boardplus

Wie zetelt in onze eigen externe board?


Klaas Fremaut

Owner
Focus Advertising nv

LinkedIn


Jeroen De Smet

Commercial Director
Club Brugge

LinkedIn


Dennis De Cat

Founder & Serial entrepreneur,
UPTHRUST

linkedin


Jochen Callens

Founder 
Jobtoolz

Linkedl​​​​​​n

Succes is geen toeval, het is een keuze die je plant!

Je zult het merken wanneer je ons kantoor in Roeselare bezoekt, want daar ben jij onze gast. Met een klantgerichte aanpak gaan wij op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen waar jij voor staat. Ons enige doel is om jouw bedrijf te laten groeien door de diensten die wij leveren.