Lynn Rambour

                General manager

Een hart voor ondernemers!

- Positivity is key! -


Lynn Rambour was voor ons bedrijf de onmisbare schakel in het steeds groeiende succes! Toegewijd, vrolijk, charmant, klant- en medewerkergericht, kortom een aanrader voor elk bedrijf en een plezier om als collega te hebben!

Thomas Vandevelde • COO of Logi-Technic NV

Hart van goud


Teamplayer


Uitgebreid netwerk


+7 jaar ervaring


Alles komt goed, dat is mijn slagzin!

Wie is Lynn Rambour?

Ik Lynn, fris en fruitig voor mijn 38 jaar, een gelukkige Mama van Baptiste, plusmama van Essentiel en 'the one' van Olivier.  

Gedreven, niets is me teveel, om het op z'n West-Vlaams te zeggen "olsan deure doen"! Ik ben iemand die steeds denkt in mogelijkheden en brandjes blus ik blijkbaar met souplesse. Ik laat me vertellen dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt, afkruiden doe ik steeds met een gezonde dosis humor, gewoon meelachen is dus aangeraden. Door mijn luide en warme stem kunnen oordopjes voor jou handig zijn!

Nu even serieus, het ondernemerschap borrelde bij mij wel al even... Laat ons zeggen dat de goesting werd aangesterkt door het dagelijkse contact met al die ondernemers. Waardevol is dat ik door mijn vorige professionele ervaring meer dan 7 jaar ervaring heb in het plaatsen van een Raad van Advies, daarbij aansluitend heb ik meermaals per jaar bestuurdersopleidingen gevolgd en zelf gegeven. Het spreekwoordelijke duwtje gaf Olivier Maes, mijn trouwe partner die zelf bijna letterlijk, werd gedoopt met 'Ondernemers wijwater'. 

Ik had ook het geluk mij te hebben bijgeschoold na mijn studies, zo heb ik heel wat ondernemersopleidingen gevolgd om mezelf als mens te verrijken. 
Om af te sluiten, ik heb een passie voor mensen, een helper zijn voor jouw uitdagingen geeft mij enorm veel voldoening. Als ik een juiste adviseur kan plaatsen in jouw Raad van Advies, dan geeft mij dat letterlijk kippenvel.

Bel mij gerust of kom gewoon even langs bij ons op kantoor in Roeselare, onze heerlijke koffie staat altijd klaar!

Met een brede glimlach...

Persoonlijk vind ik een Raad van Advies zinvol voor elk type onderneming... Het is een denktank waarin de wisselwerking tussen raad en management leidt tot meer kwalitatieve en gefundeerde beslissingen. Ik heb ondertussen meer dan 7 jaar ervaring in het plaatsen van een RVA en merk dat het vaak het startschot is voor verdere professionalisering en groei van een onderneming.

Olivier Maes

             Oprichter & bezieler


Als je wil kan je echt alles...  

- Een doorzetter die doet wat hij belooft -

Mijn verhaal...

Ondernemen is mij bijna letterlijk met de paplepel ingegeven. In 1987 startte zowel vader als moeder hun eigen bedrijf. Mijn ma Marleen Beernaert, startte haar modezaak Scalini, dit terwijl ook ik net was komen piepen. Bijna tegelijkertijd begon mijn pa Dirk Maes aan het verwezenlijken van zijn droom, Cluma die ondertussen een kleine 50 werknemers telt is intussen uitgegroeid tot de referentie voor rolbruggen in België.

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik de kans mee in te stappen als Bestuurder bij Scalini Fashion in Torhout, ons familiebedrijf. Een succesverhaal dat werd bekroond in 2016 door de bouw van een nieuwe winkel, een architecturaal pareltje ontworpen door 'Govaert & Vanhoutte'.

​In 2021 kreeg onze familie een klap te verwerken, ik moest trachten te genezen van 'Lymfeklierkanker'. Ondertussen, bijna 2 jaar lang aan het vechten tegen het beest! Zware chemo, bestralingen, stamceltransplantatie, plus nu nog steeds immuuntherapie ter consolidatie. Mijn gezin heeft heel erg moeilijke momenten gekend, nu zijn we (en ik schrijf bewust we) erg trots op onze positieve  attitude doorheen het traject. We zijn fier op de manier hoe we dit beest als het ware gemanaged hebben. Eerlijk? Lynn heeft haar mandaat in onze privé Raad van Advies succesvol opgenomen en mede dankzij haar positieve mindset ben ik herboren...

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik enorm veel goesting heb om samen met Lynn te ondernemen en vooral om ondernemers te helpen bij hun uitdagingen. Lynn leerde mij de wereld van adviesraden kennen en ik vind het super! Bedrijven op strategisch vlak helpen door hen te connecteren met die juiste externe adviseurs, dat geeft me een ongelofelijk veel energie! 

Hopelijk tot binnenkort...

Duidelijke visie


Oplossingsgericht


Discipline


Vlerick Business School


Onze waarden

Pas op, Boardplus werkt enkel samen met ambitieuze bedrijven, zij die geloven in zichzelf en de in de meerwaarde van onafhankelijke externe adviseurs, bijkomende voorwaarde is dat jij je kunt vinden in onze 7 Boardplus waarden:

Onze Boardplus partner is een positief iemand met passie voor wat hij/zij doet. Een Raad van Advies samenstellen vraagt heel wat mensenkennis maar evengoed kennis van zaken. We gaan gedisciplineerd en betrokken op zoek naar de geschikte adviseurs voor onze adviesraden. Oplossingen bieden voor de uitdagingen die het bedrijf op vandaag heeft, dat is ons doel bij Boardplus.

Social media


Succes is geen toeval, het is een keuze die je plant!

Doel is dynamisch groeien, dit doe je door aan vóórdenken te doen. Teveel ondernemers denken na over het verleden... Zoek de groei niet steeds buiten jezelf, meestal begint groei bij jezelf!


Je zal het voelen, kom je langs bij ons op kantoor in Roeselare dan ben je de gast, klantgericht gaan wij op zoek naar een voor de uitdagingen die op jou wachten. Ons enig doel is om jouw bedrijf te laten groeien door onze geleverde dienst.

Klaar om succes te plannen?


Wij plaatsen graag een gezicht bij onze gast.
Maakt het voor ons beiden net iets persoonlijker.
Meerdere opties mogelijk
Splits e-mailadressen met een komma.

 Thx! 
Nu is het aan ons, we gaan aan de slag en nemen snel met jou contact, tot binnenkort!