Kandidaat boardmember?

"Onze bestuurdersopleiding bereidt kandidaten grondig voor, terwijl onze screening ervoor zorgt dat alleen de meest gekwalificeerde en geschikte kandidaten worden geselecteerd voor uw board."

Kandidaat boardmember?

"Onze bestuurdersopleiding bereidt kandidaten grondig voor, terwijl onze screening ervoor zorgt dat alleen de meest gekwalificeerde en geschikte kandidaten worden geselecteerd voor uw board."

Boardexpert

Met het oog op een Raad van Advies organiseren we verschillende sessies die je zullen ondersteunen tot een high-level adviseur-bestuurder. Of je nu een nieuw mandaat ambieert of je eerste stappen richting een mandaat zet, bij ons geloven we in de kracht van kennis delen. Kennis is macht, maar gedeelde kennis is kracht!

Kandidaat boardmember?

Bij Boardplus screenen we grondig kandidaat-boardmembers om te waarborgen dat ze voldoen aan de hoogste standaarden. Ons doel is om de beste kandidaten te selecteren die waarde toevoegen aan uw organisatie en bijdragen aan groei en stabiliteit.

Boardexpert

Met het oog op een Raad van Advies organiseren we verschillende sessies die je zullen ondersteunen tot een high-level adviseur-bestuurder. Of je nu een nieuw mandaat ambieert of je eerste stappen richting een mandaat zet, bij ons geloven we in de kracht van kennis delen. Kennis is macht, maar gedeelde kennis is kracht!

Kandidaat boardmember?

Bij Boardplus screenen we grondig kandidaat-boardmembers om te waarborgen dat ze voldoen aan de hoogste standaarden. Ons doel is om de beste kandidaten te selecteren die waarde toevoegen aan uw organisatie en bijdragen aan groei en stabiliteit.

  Bestuurdersopleiding

 Boardexpert

Bestuurdersopleiding

De bedrijven verwachten impactvolle adviseurs in hun Raad van Advies of Raad van Bestuur.

Wat is jouw rol en wat zijn de verwachtingen anno 2024? We organiseren meerdere keren per jaar een gerichte adviseurs-bestuurdersopleiding. We begrijpen dat je het druk hebt, daarom kiezen we altijd voor een speedcursus (middag) om je essentiële vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om een kwalitatieve adviseur of bestuurder te worden. Ambieer je een Boardplus-mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur? Dan beloven wij onze klanten een hoogwaardige Advisory Board, en het is geweldig dat we dit kunnen garanderen via de BOARDEXPERT-opleiding.

Het is aan te raden voor mensen die nog geen boardervaring hebben of een andere opleiding hebben gevolgd om deze mee te volgen. Hoewel het geen vereiste is, is het zeker een waardevolle toevoeging. Als adviseur-bestuurder is het jouw taak om de juiste beleidsbeslissingen te adviseren of te nemen voor jouw bedrijf, zowel op korte als lange termijn en op strategisch niveau. Heb je al ervaring op bestuursniveau? Uiteraard ben je van harte welkom, aangezien de verwachtingen ook veranderen. We streven ernaar om jouw ervaring en expertise als ervaren adviseur-bestuurder te verbreden, en het is vaak interessant om tijdens onze opleidingen jouw ervaring te delen met andere gelijkgestemden uit ons netwerk.

Tijdens onze opleiding nodigen we altijd een ervaren Boardmember uit die graag zijn opgedane kennis en expertise met jou te delen. Op die manier blijf je op de hoogte van de laatste trends op bestuursniveau.

Let op, want het wordt een zeer praktische en toegankelijke opleiding. Je kunt een mix van boardessentials verwachten in combinatie met inzichten via cases, zaken waarmee je direct aan de slag kunt als BOARD ADVISOR in de boardroom.

Dit alles wordt vormgegeven door Lynn Rambour, die meer dan 9 jaar ervaring heeft in het geven van adviseurs- en bestuurdersopleidingen.

Onze focus ligt op:

  • Kennis en vaardigheden
  • Inzicht in trends en beste praktijken
  • Professionalisering en geloofwaardigheid
  • Risicobeheer en compliance
  • Persoonlijke groei

Het doel van deze opleiding is om onze Boardplus-adviseurs en -bestuurders te informeren, te inspireren en hun netwerk op hoog niveau uit te breiden. Het volgen van onze Boardexpert opleiding is dus een waardevolle investering die je kan helpen om succesvol te zijn in bestuurs- en adviesfuncties, je netwerk uit te breiden en je professionele geloofwaardigheid te versterken.

P.S. Het volgen van deze opleiding is geen vereiste voor een mandaat, maar eerder een mooie aanvulling.

Ontdek onze eerstvolgende editie 

  Boardmember?

Iets voor jou?

Allereerst, bedankt voor je interesse in een rol binnen een Raad van Advies of Raad van Bestuur. Wil je jouw passie, expertise en ervaring inzetten ten behoeve van andere ondernemingen? Voel je je geroepen om bedrijven strategisch te begeleiden? Dan zou je zomaar onze ideale kandidaat kunnen zijn!

Voor ons bij Boardplus is de mindset van een individu van onschatbare waarde. We zoeken niet zomaar naar kandidaten voor onze bedrijven, we zoeken naar de perfecte match. Een match die resoneert met onze kernwaarden en met de verwachtingen van onze klanten.

Ons doel? Ondernemingen ondersteunen met de juiste boardmembers in deze uitdagende tijden. Kennis, ervaring en betrokkenheid zijn voor ons van extreem hoog belang. Een board is het hoogste orgaan in een organisatie, de verwachtingen liggen hoog en daarvoor zoeken wij de juiste boardleden.

Wie is onze klant?​

Bij Boardplus ondersteunen we bedrijven van alle groottes, van KMO's en startups tot familiebedrijven en grote ondernemingen, verspreid over heel Vlaanderen. De juiste adviseurs en bestuurders zijn cruciaal voor hun uitdagingen en ambities. Dit kan een volledig nieuwe board zijn of een bestaande board versterken. Daarnaast bieden wij permanente evaluatie aan, zowel voor de adviseurs als voor de ondernemers, met als doel het maximale uit de externe board te halen.

Hoe installeren we de juiste board bij onze klant? Alles begint met een zorgvuldige screening. We leren onze kandidaat-boardmembers goed kennen door persoonlijke interviews en verdiepen ons grondig in de bedrijven van onze klanten. Onze klanten zoeken geen personen die alleen opdrachten willen of hun eigen business willen verkopen. We zoeken enkel die professionals met een oprechte passie voor het versterken en begeleiden van andere bedrijven.

Good to know

Flow

Wanneer wij het vertrouwen krijgen om een board te installeren, presenteren wij na onze search een shortlist aan de ondernemers met de boardleden die ons volledig hebben overtuigd. Dit zijn degenen die wij hebben aangesproken, zich hebben ingelezen en een uitgebreide motivatie hebben bezorgd. Op basis van de ingeschatte complementariteit en de motivaties selecteren wij van een longlist naar een shortlist.

Mandaat

Een mandaat bij een Raad van Advies of Raad van Bestuur heeft doorgaans een gemiddelde duur van 3 tot 4 jaar, afhankelijk van de uitdagingen en de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Een Raad van Advies wordt minimaal 4 tot 6 keer per jaar ingepland, waarbij een sessie doorgaans 3 tot 4 uur duurt. Voldoende rotatie bevordert de productiviteit van zowel de adviesraad als het bedrijf.

What's in it for you?

Wij stellen het mandaat voor en laten je inlezen. Vervolgens motiveer jij ons over jouw toegevoegde waarde. Daarna presenteren wij jouw profiel zeer professioneel en persoonlijk aan de onderneming. We debriefen na de persoonlijke kennismaking en zorgen voor evaluaties tijdens de board. Wij ontzorgen echt overal, ook voor jou.

Elk mandaat is bezoldigd. De tarieven worden besproken tijdens ons interview. Om je een idee te geven: wij starten aan een minimum van €650 per sessie bij een startup, en je kunt rekenen op €800-€1100 per sessie in de gemiddelde KMO. De facturatie verloopt rechtstreeks tussen jou en de onderneming waarin je zitting neemt in de board.

Proficiat!

Wanneer je wordt gekozen voor een nieuw mandaat, verzorgen wij ook graag alle overeenkomsten, inclusief een uitgebreide geheimhoudingsclausule, zodat alles juridisch en contractueel correct is. Voor onze volledige service rekenen wij aan de gekozen boardmember eenmalig een minimale vergoeding.

Concreet

Nu is het aan jou...

Het is voor ons van groot belang om te weten met wie we gaan samenwerken. Dit vormt de eerste stap om jou op te nemen in onze pool van kandidaat boardmembers. Daarom vragen we je vriendelijk om tijd te nemen en wat persoonlijke informatie in te vullen via het onderstaande formulier. Deze belangrijke stap stelt ons in staat om snel contact met elkaar op te nemen.

Na het voltooien van onze screening, nodigen we maandelijks de kandidaten die ons aanspreken graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we de kwaliteit naar onze klanten waarborgen en de juiste adviseurs en/of bestuurders aan het bedrijf koppelen. 

Momenteel is er een zeer grote instroom van kandidaten, daarom nemen we graag de tijd voor een zorgvuldige screening.

Vertel je ons wat meer over jezelf?

Het maakt het net iets persoonlijker. 
 Is handig voor onze screening
Beide antwoorden mogelijk 
Enkel wanneer je wordt gekozen voor een Boardplus mandaat.
Onze voorkeur gaat persoonlijk gesprek op ons kantoor, waarbij we samen kunnen genieten van een heerlijke kop koffie.  
Indienen

 Bedankt!

Bedankt voor je inschrijving als kandidaat adviseur - bestuurder! 

We zorgen eerst voor een grondige screening.

Je hoort snel van ons, tot binnenkort.
Lynn & Olivier

Next step

Analyse 

We maken graag tijd vrij voor een screening van jouw kandidatuur om deel te nemen aan een Raad van Advies. Weet dat we momenteel een zeer grote instroom van kandidaten ervaren, en daarom ook graag onze tijd nemen voor een grondige screening. Bedankt dat je ons de ruimte geeft om dit zorgvuldig te doen. Na de screening zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Interview 

Laten we straks onze agenda's samenvoegen en een interview plannen op ons kantoor. Dit interview zal grondig en in een professionele setting plaatsvinden bij voorkeur bij ons op kantoor in Roeselare. Via gerichte en soms persoonlijke vragen kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van welke Raad van Advies het beste bij jou past.

Na de eerste screening ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging om een afspraak in onze agenda te boeken.


Events

Night of the Board

Onze 'Night of the Board' avonden zijn een unieke mix van kennisdeling, verbinding en gezelligheid. Bij Boardplus zijn we ervan overtuigd dat een ontspannen sfeer de beste omgeving biedt om te leren en nieuwe contacten te leggen.


Elke editie focust zich op actuele boardtopics en biedt deelnemers de kans om hun inzichten te verdiepen. Maar het gaat niet alleen om leren; het gaat ook om het versterken van ons netwerk, het ontmoeten van gelijkgestemden en het genieten van een gezellige avond uit.


De missie is simpel: bied een plek waar professionals kunnen groeien, connecties kunnen maken en kunnen genieten. Wil je de magie van een 'Night of the Board' zelf ervaren? We nodigen je van harte uit.


Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan onze volgende 'Night of the Board'? Neem contact met ons op en we informeren je graag over de aankomende data en thema's.

Events 

 Boardm​ember?​

Iets voor jou?

Allereerst, bedankt voor je interesse in een rol binnen een Raad van Advies of Raad van Bestuur. Wil je jouw passie, expertise en ervaring inzetten ten behoeve van andere ondernemingen? Voel je je geroepen om bedrijven strategisch te begeleiden? Dan zou je zomaar onze ideale kandidaat kunnen zijn!

Voor ons bij Boardplus is de mindset van een individu van onschatbare waarde. We zoeken niet zomaar naar kandidaten voor onze bedrijven, we zoeken naar de perfecte match. Een match die resoneert met onze kernwaarden en met de verwachtingen van onze klanten.

Ons doel? Ondernemingen ondersteunen met de juiste boardmembers in deze uitdagende tijden. Kennis, ervaring en betrokkenheid zijn voor ons van extreem hoog belang. Een board is het hoogste orgaan in een organisatie, de verwachtingen liggen hoog en daarvoor zoeken wij de juiste boardleden.

Wie is onze klant?​

Bij Boardplus ondersteunen we bedrijven van alle groottes, van KMO's en startups tot familiebedrijven en grote ondernemingen, verspreid over heel Vlaanderen. De juiste adviseurs en bestuurders zijn cruciaal voor hun uitdagingen en ambities. Dit kan een volledig nieuwe board zijn of een bestaande board versterken. Daarnaast bieden wij permanente evaluatie aan, zowel voor de adviseurs als voor de ondernemers, met als doel het maximale uit de externe board te halen.

Hoe installeren we de juiste board bij onze klant? Alles begint met een zorgvuldige screening. We leren onze kandidaat-boardmembers goed kennen door persoonlijke interviews en verdiepen ons grondig in de bedrijven van onze klanten. Onze klanten zoeken geen personen die alleen opdrachten willen of hun eigen business willen verkopen. We zoeken enkel die professionals met een oprechte passie voor het versterken en begeleiden van andere bedrijven.

Good to know

Flow

Wanneer wij het vertrouwen krijgen om een board te installeren, presenteren wij na onze search een shortlist aan de ondernemers met de boardleden die ons volledig hebben overtuigd. Dit zijn degenen die wij hebben aangesproken, zich hebben ingelezen en een uitgebreide motivatie hebben bezorgd. Op basis van de ingeschatte complementariteit en de motivaties selecteren wij van een longlist naar een shortlist.

Mandaat

Een mandaat bij een Raad van Advies of Raad van Bestuur heeft doorgaans een gemiddelde duur van 3 tot 4 jaar, afhankelijk van de uitdagingen en de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Een Raad van Advies wordt minimaal 4 tot 6 keer per jaar ingepland, waarbij een sessie doorgaans 3 tot 4 uur duurt. Voldoende rotatie bevordert de productiviteit van zowel de adviesraad als het bedrijf.

What's in it for you?

Wij stellen het mandaat voor en laten je inlezen. Vervolgens motiveer jij ons over jouw toegevoegde waarde. Daarna presenteren wij jouw profiel zeer professioneel persoonlijk aan de onderneming. We debriefen na de persoonlijke kennismaking en zorgen voor evaluaties tijdens de board. Wij ontzorgen echt overal, ook voor jou.

Elk mandaat is bezoldigd. De tarieven worden besproken tijdens ons interview. Om je een idee te geven: wij starten aan een minimum van €650 per sessie bij een startup, en je kunt rekenen op €800-€1100 per sessie in de gemiddelde KMO. De facturatie verloopt rechtstreeks tussen jou en de onderneming waarin je zitting neemt in de board.

Proficiat!

Wanneer je wordt gekozen voor een nieuw mandaat, verzorgen wij ook graag alle overeenkomsten, inclusief een uitgebreide geheimhoudingsclausule, zodat alles juridisch en contractueel correct is. Voor onze volledige service rekenen wij aan de gekozen boardmember eenmalig een minimale vergoeding.

Concreet

Nu is het aan jou...

Het is voor ons van groot belang om te weten met wie we gaan samenwerken. Dit vormt de eerste stap om jou op te nemen in onze pool van kandidaat boardmembers. Daarom vragen we je vriendelijk om tijd te nemen en wat persoonlijke informatie in te vullen via het onderstaande formulier. Deze belangrijke stap stelt ons in staat om snel contact met elkaar op te nemen.

Na het voltooien van onze screening, nodigen we maandelijks de kandidaten die ons aanspreken graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we de kwaliteit naar onze klanten waarborgen en de juiste adviseurs en/of bestuurders aan het bedrijf koppelen. 

Momenteel is er een zeer grote instroom van kandidaten, daarom nemen we graag de tijd voor een zorgvuldige screening.

Vertel je ons wat m​eer over jez​elf?

Het maakt het net iets persoonlijker. 
 Is handig voor onze screening
Beide antwoorden mogelijk 
Enkel wanneer je wordt gekozen voor een Boardplus mandaat.
Onze voorkeur gaat persoonlijk gesprek op ons kantoor, waarbij we samen kunnen genieten van een heerlijke kop koffie.  
Indienen

 Bedankt!

Bedankt voor je inschrijving als kandidaat adviseur - bestuurder! 

We zorgen eerst voor een grondige screening.

Je hoort snel van ons, tot binnenkort.
Lynn & Olivier

Next step

Analyse 

We maken graag tijd vrij voor een screening van jouw kandidatuur om deel te nemen aan een Raad van Advies. Weet dat we momenteel een zeer grote instroom van kandidaten ervaren, en daarom ook graag onze tijd nemen voor een grondige screening. Bedankt dat je ons de ruimte geeft om dit zorgvuldig te doen. Na de screening zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Interview 

Laten we straks onze agenda's samenvoegen en een interview plannen op ons kantoor. Dit interview zal grondig en in een professionele setting plaatsvinden bij voorkeur bij ons op kantoor in Roeselare. Via gerichte en soms persoonlijke vragen kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van welke Raad van Advies het beste bij jou past.

Na de eerste screening ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging om een afspraak in onze agenda te boeken.


Events

Night of the Board

Onze 'Night of the Board' avonden zijn een unieke mix van kennisdeling, verbinding en gezelligheid. Bij Boardplus zijn we ervan overtuigd dat een ontspannen sfeer de beste omgeving biedt om te leren en nieuwe contacten te leggen.


Elke editie focust zich op actuele boardtopics en biedt deelnemers de kans om hun inzichten te verdiepen. Maar het gaat niet alleen om leren; het gaat ook om het versterken van ons netwerk, het ontmoeten van gelijkgestemden en het genieten van een gezellige avond uit.


De missie is simpel: bied een plek waar professionals kunnen groeien, connecties kunnen maken en kunnen genieten. Wil je de magie van een 'Night of the Board' zelf ervaren? We nodigen je van harte uit.


Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan onze volgende 'Night of the Board'? Neem contact met ons op en we informeren je graag over de aankomende data en thema's.

Events