Boardexpert

Session 2

Inschrijving
405,00 € 405.0 EUR
De verkoop eindigt op 10-06-2023 00:00 (Europe/Brussels)
Dinsdag 20 juni 2023

Speedcursus

Opleiding Boardexpert

Onze eerste sessie was in een mum van tijd volgeboekt, daarom organiseren we in juni onze 2de opleiding onder de naam 'Boardexpert', dit keer in de regio Antwerpen.

Je beoogt een Boardplus mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur?

Wij beloven onze klanten een kwalitatieve Board, dan is het belangrijk dat we dit kunnen garanderen. De bedrijven verwachten van ons BOARD ADVISORS met impact. 

We krijgen vaak de vraag: 'Wat is mijn rol en waar liggen de verwachtingen anno 2023?'

Om jullie nog wat extra wegwijs te maken organiseren we op dinsdag 20 juni onze tweede adviseurs - bestuurdersopleiding van 2023. Tijdens deze speedcursus leren we jou heel wat skills die nodig zijn om als kwalitatieve adviseur/bestuurder door het leven te gaan. 

Heb je al ervaring op boardniveau? Uiteraard ben jij ook van harte welkom, tijden veranderen dus misschien ook de verwachtingen... We gaan jouw ervaring en expertises als ervaren adviseur - bestuurder trachten te verruimen. Tijdens onze opleiding nodigen we steeds ervaren Boardmembers uit die met plezier hun kennis van zaken en verzamelde expertise komen delen. 

Het wordt een zeer praktische, toegankelijke opleiding, het wordt een mix van de boardessentials in combinatie met heel wat inzichten via cases waarmee je morgen als BOARD ADVISOR aan de slag kunt!

Dit alles wordt gecast door Lynn Rambour die meer dan 7 jaar ervaring heeft in het geven van adviseurs & bestuurdersopleidingen voor tal van gerenommeerde organisaties.

Doel van deze speedcursus is om onze adviseurs & bestuurders klaar te stomen voor Boardplus mandaten, we gaan jou informeren, inspireren en je netwerk kwalitatief laten uitbreiden.

Belangrijk

  • Beperkt aantal inschrijvingen mogelijk = max. 20 deelnemers.
  • Je bent na het volgen een gekwalificeerd BOARDPLUS EXPERT.
  • Onze sessie gaat deze keer door in de Universiteit van Antwerpen.

Investering

  • Investering 405 euro exclusief btw - Je bent definitief geregistreerd na betaling.
  • Je begrijpt dat wij bij een no-show geen terugbetaling doen.

Voor wie?

  • Toekomstige Board Advisors & Board advisors.
  • Ondernemers of C-levels.

Extra informatie

  • Dit is geen must met het oog op een mandaat,  enkel een nice to have.
  • Waarom een speedcursus? We horen vanuit ons netwerk dat het niet eenvoudig is om een dagopleiding (of meerdaagse) te volgen. Daarom kiezen we voor een inspirerende namiddag.

Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Boardplus-kanalen kan worden gebruikt.

Datum & Tijd
dinsdag
20 juni 2023
07:30 11:00 Europe/Brussels
Locatie

Universiteit Antwerpen

Prinsstraat 13
Antwerpen 2000
--Universiteit Antwerpen--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Boardplus

--Boardplus--