Night of the Board

Opleiding & netwerkevent

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.
Donderdag 29 februari 2024

Uitnodiging

Netwerkevent

Proud to announce Rik Vera


Met trots kondigen we aan dat onze 4de editie van 'The Night of the Board' op donderdag 29 februari bij het familiebedrijf Callens te Waregem een onvergetelijke avond wordt, met een speciale gast... Rik Vera!

Lynn en Olivier ontvangen jou met open armen. Na een rondleiding en een kort voorwoord van Windy Moerman, CEO bij Callens is het de beurt aan... Rik, auteur, futuroloog, business filosoof, coach en vooral een inspirerende keynote spreker, zal ons meenemen op een reis naar de toekomst van bedrijfsleven en technologie. Zijn presentatie belooft niet alleen informatief te zijn, maar ook inspirerend voor onze bestuurders, adviseurs en klanten. Leuk weetje, hij is partner van het bedrijf Nexxworks samen met Steven van Belleghem en Peter Hinssen.


Rik deelt gul zijn diepgaande kennis over hoe bedrijven, organisaties en zelfs overheden relevant kunnen blijven in de turbulente tijden tussen nu en 2035. Hij is een briljante verhalenverteller, die met passie, humor en levendige beelden zijn publiek weet te boeien van de eerste tot de laatste seconde.


De keynote van Rik tijdens onze 'Night of the Board' zal zich richten op 'Hoe je futureproof denkt als ondernemer & als organisatie.' Hij zal ons laten zien hoe ecosystemen, het innovatieve bedrijfsmodel van nu, de sleutel zijn om relevant te blijven in de huidige digitale context en hoe we waarde kunnen toevoegen aan onze klanten door een ecosysteem te bouwen.


Maar dat is nog niet alles! Naast een boeiende keynote bieden we ook een rondleiding, een aangenaam netwerkmoment en heerlijke catering. Maak je klaar voor een leuke avond vol inspiratie, kennisdeling.


We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!


Waar & Wanneer?


We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor onze 4e editie van onze 'Night of the Board'. Die donderdag zijn we te gast bij Callens, marktleider in thermische oplossingen, waar je excellence in ecologische oplossingen kunt ervaren.
Thema van de avond?


Laat je meeslepen in een avond die gewijd is aan het doordachte samenspel van toekomstige strategieën en innovatieve benaderingen in de boardroom. Rik Vera deelt niet alleen inzichten, maar geeft ook handvatten om jouw bedrijf te wapenen voor wat nog komen gaat.


Dit is meer dan een evenement, het is een authentieke duik in het hart van toekomstige bedrijfsbeslissingen.

Voor wie?

  • Voor ondernemers en C-levels die futureproof willen denken
  • Board Advisors & Board directors die grotere impact willen realiseren
  • Voor ieder bedrijf die Millennials & Gen Z-employees aan boord wil houden
  • Partners Boardplus

Belangrijk

  • Callens in Waregem, marktleider in thermische oplossingen
  • Ons event is exclusief & met beperkte plaatsen
  • Keynotes & toegang tot netwerkevent inclusief (h)eerlijk dinner

Investering

  • Investering van 215 euro exclusief btw
  • Factuur & definitieve registratie volgt na betaling
  • Wij hanteren geen no-show refund

Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Boardplus-kanalen kan worden gebruikt.

Onze vorige edities in beeld

Datum & Tijd
donderdag
29 februari 2024
12:00 16:30 Europe/Brussels
Locatie

Callens - Panoramix

Industrielaan 21
Waregem 8790
--Callens - Panoramix--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Boardplus

--Boardplus--