Exclusieve Rik Vera Masterclass

Tickets

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Exclusieve Rik Vera Masterclass

Opleiding & netwerkevent

Vrijdag 17 mei 2024

Uitnodiging

Masterclass

Proud to announce Rik Vera


Na de inspirerende keynote tijdens onze Night of the Board, zijn we verheugd om een exclusieve kans met jou te delen. Op vrijdag 17 mei organiseren wij een diepgaande workshop met Rik Vera, waar een kleine groep gelijkgestemden aan kan deelnemen. Deze interactieve workshop belooft waardevolle inzichten en praktische kennis over hoe je jouw organisatie kunt voorbereiden op een (on)zekere toekomst.

Tijdens onze Masterclass zullen we diep ingaan op de toekomst van innovatie en de cruciale rol van technologie bij het vormgeven van de wereld van morgen. We onderzoeken hoe organisaties relevant kunnen blijven te midden van snel veranderende landschappen op het gebied van talent, regelgeving, energie en klimaat, en welke strategieën nodig zijn om waarde te blijven leveren aan zowel klanten als werknemers.

Daarnaast bespreken we het belang van zelfbewustzijn en de ontwikkeling van essentiële vaardigheden voor de toekomst, zoals samenwerking, kritisch denken en creativiteit, als sleutelelementen voor veerkracht en succes in een voortdurend evoluerende wereld.

We zullen ook de essentiële factoren behandelen die leiders en bedrijven nodig hebben om weerstand te overwinnen en zich aan te passen aan nieuwe omgevingen. Hierbij ligt de focus op het definiëren van een overtuigende reden om te veranderen, het ontwikkelen van een heldere visie en het nemen van cruciale eerste stappen naar innovatie en groei.

Wat hieraan vooraf ging....


Met trots kondigen we aan dat onze 4de editie van 'The Night of the Board' op donderdag 29 februari bij het familiebedrijf Callens te Waregem een onvergetelijke avond wordt, met een speciale gast... Rik Vera!

Lynn en Olivier ontvangen jou met open armen. Na een rondleiding en een kort voorwoord van Windy Moerman, CEO bij Callens is het de beurt aan... Rik, auteur, futuroloog, business filosoof, coach en vooral een inspirerende keynote spreker, zal ons meenemen op een reis naar de toekomst van bedrijfsleven en technologie. Zijn presentatie belooft niet alleen informatief te zijn, maar ook inspirerend voor onze bestuurders, adviseurs en klanten. Leuk weetje, hij is partner van het bedrijf Nexxworks samen met Steven van Belleghem en Peter Hinssen.


Rik deelt gul zijn diepgaande kennis over hoe bedrijven, organisaties en zelfs overheden relevant kunnen blijven in de turbulente tijden tussen nu en 2035. Hij is een briljante verhalenverteller, die met passie, humor en levendige beelden zijn publiek weet te boeien van de eerste tot de laatste seconde.


De keynote van Rik tijdens onze 'Night of the Board' zal zich richten op 'Hoe je futureproof denkt als ondernemer & als organisatie.' Hij zal ons laten zien hoe ecosystemen, het innovatieve bedrijfsmodel van nu, de sleutel zijn om relevant te blijven in de huidige digitale context en hoe we waarde kunnen toevoegen aan onze klanten door een ecosysteem te bouwen.


Maar dat is nog niet alles! Naast een boeiende keynote bieden we ook een rondleiding, een aangenaam netwerkmoment en heerlijke catering. Maak je klaar voor een leuke avond vol inspiratie, kennisdeling.


We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen! Inschrijven kan via mail naar Lynn@boardplus.be.


Waar & Wanneer?


Die vrijdag in mei zijn we terug te gast bij Callens, marktleider in thermische oplossingen, waar je excellence in ecologische oplossingen kunt ervaren.Thema van de workshop?


Laat je meeslepen in een dag die gewijd is aan het doordachte samenspel van toekomstige strategieën en innovatieve benaderingen in de boardroom. Rik Vera deelt niet alleen inzichten, maar geeft ook handvatten om jouw bedrijf te wapenen voor wat nog komen gaat.


Dit is meer dan een evenement, het is een authentieke duik in het hart van toekomstige bedrijfsbeslissingen.

Voor wie?

 • Voor ondernemers en C-levels die futureproof willen denken
 • Board Advisors & Board directors die grotere impact willen realiseren
 • Voor ieder bedrijf die Millennials & Gen Z-employees aan boord wil houden
 • Partners Boardplus

Belangrijk

 • Inschrijven kan via mail naar Lynn@boardplus.be
 • Callens in Waregem, marktleider in thermische oplossingen
 • Onze Masterclass is met een beperkte groep
 • Masterclass + lunch

Investering

 • Investering van 555 euro exclusief btw
 • Factuur & definitieve registratie volgt na betaling
 • Wij hanteren geen no-show refund

Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Boardplus-kanalen kan worden gebruikt.

Onze vorige edities in beeld

Tickets

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.
Datum & Tijd
vrijdag 17 mei 2024
09:30 17:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalenderLocatie

Callens - Panoramix

Industrielaan 21
Waregem 8790
--Callens - Panoramix--

Krijg de routebeschrijvingOrganisator

Boardplus

--Boardplus--
Deel ons event

Ontdek wat andere mensen zeggen over dit evenement en doe mee aan het gesprek.