Boardexpert

Tickets

Registraties zijn gesloten

Boardexpert

Session 1

Donderdag 27 APRIL 2023

Speedcursus

Opleiding Boardexpert

Je beoogt een Boardplus mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur?

Wij beloven onze klanten een kwalitatieve Board, dan is het belangrijk dat we dit kunnen garanderen. De bedrijven verwachten van ons BOARD ADVISORS met impact. 

We krijgen vaak de vraag: 'Wat is mijn rol en waar liggen de verwachtingen anno 2023?'

Om jullie wegwijs te maken organiseren we op donderdag 27 april onze eerste adviseurs - bestuurdersopleiding van 2023. Tijdens deze speedcursus leren we jou heel wat skills die nodig zijn om als kwalitatieve adviseur/bestuurder door het leven te gaan. 

Heb je al ervaring op boardniveau? Uiteraard ben jij ook van harte welkom, tijden veranderen dus misschien ook de verwachtingen... We gaan jouw ervaring en expertises als ervaren adviseur - bestuurder trachten te verruimen. Tijdens onze opleiding nodigen we steeds ervaren Boardmembers uit die met plezier hun kennis van zaken en verzamelde expertise komen delen. 

Het wordt een zeer praktische, toegankelijke opleiding, het wordt een mix van de boardessentials in combinatie met heel wat inzichten via cases waarmee je morgen als BOARD ADVISOR aan de slag kunt!

Dit alles wordt gecast door Lynn Rambour die meer dan 7 jaar ervaring heeft in het geven van adviseurs & bestuurdersopleidingen voor tal van gerenommeerde organisaties.

Doel van deze speedcursus is om onze adviseurs & bestuurders klaar te stomen voor Boardplus mandaten, we gaan jou informeren, inspireren en je netwerk kwalitatief laten uitbreiden.

Ons doel?

Een adviseurs-bestuurdersopleiding kan een grote meerwaarde bieden voor een kwalitatieve raad van advies door het vergroten van de kennis en vaardigheden van de adviseurs en bestuurders die deel uitmaken van deze raad. Door middel van deze opleiding kunnen adviseurs en bestuurders bijvoorbeeld leren hoe ze beter kunnen communiceren, hoe ze hun analytische vaardigheden kunnen verbeteren, hoe ze risico's kunnen beoordelen en hoe ze beter kunnen samenwerken als een team.

Een goede adviseurs-bestuurdersopleiding kan ook helpen om de deelnemers te voorzien van een gemeenschappelijk kader en een gemeenschappelijke taal, wat de samenwerking in de raad van advies kan verbeteren. 

Kortom, een adviseurs-bestuurdersopleiding kan een grote meerwaarde bieden voor een goede raad van advies, door de kennis en vaardigheden van de deelnemers te vergroten en hun samenwerking te verbeteren. Dit kan op zijn beurt bijdragen aan een betere advisering en besluitvorming binnen de organisatie.

Met andere woorden, onze focus ligt op de kwaliteit en de tevredenheid van onze klant.

Belangrijk

  • Beperkt aantal inschrijvingen mogelijk = max. 30 deelnemers.
  • Je bent na het volgen een gekwalificeerd BOARDPLUS EXPERT.
  • Onze eerste sessie gaat door de Vlerick Business School in Gent.

Investering

  • Investering 405 euro exclusief btw. - Je bent definitief geregistreerd na betaling.
  • Je begrijpt dat wij bij een no-show geen terugbetaling doen.

Voor wie?

  • Toekomstige Board Advisors & Board advisors.
  • Ondernemers of C-levels.

Extra informatie

  • Dit is geen must met het oog op een mandaat,  enkel een nice to have.
  • Waarom een speedcursus? We horen vanuit ons netwerk dat het niet eenvoudig is om een dagopleiding (of meerdaagse) te volgen. Daarom kiezen we voor een inspirerende namiddag.

Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Boardplus-kanalen kan worden gebruikt.

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag 27 april 2023
13:30 17:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Vlerick Business School

Reep 1
Gent 9000
--Vlerick Business School--

Bekom de routebeschrijving

Organisator

Olivier Maes

+32 472 91 42 25
+32 472 91 42 25
olivier@boardplus.be
Deel ons event

Ontdek wat andere mensen zeggen over dit evenement en doe mee aan het gesprek.