Improve Smart People

Kandidaat adviseur - bestuurder? Wij organiseren een opleiding tot BOARDEXPERT - Ook startups & kleinere Kmo's helpen we graag via onze unieke 'JUNIOR RAAD VAN ADVIES'.

Boardexpert

Met het oog op een Raad van Advies organiseren we verschillende sessies die je zullen transformeren tot een high-level adviseur-bestuurder. Of je nu een nieuw mandaat ambieert of je eerste stappen richting een mandaat zet, bij ons geloven we in de kracht van kennis delen. Kennis is macht, maar gedeelde kennis is kracht!

Junior RvA

Ben je een startup of een kleinere kmo? Samen zullen we werken aan de toekomst van jouw bedrijf tijdens 4-6 sessies per jaar. We maken gebruik van onze eigen kennis en ons uitgebreide netwerk om jouw bedrijf future-proof te maken en het succes ervan te vergroten.

  Opleiding tot Boardexpert

De bedrijven verwachten impactvolle adviseurs in hun Raad van Advies.

Wat is jouw rol en wat zijn de verwachtingen anno 2023? We organiseren meerdere keren per jaar een gerichte adviseurs-bestuurdersopleiding. We begrijpen dat je het druk hebt, daarom kiezen we altijd voor een speedcursus (middag) om je essentiële vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om een kwalitatieve adviseur of bestuurder te worden. Ambieer je een Boardplus-mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur? Dan beloven wij onze klanten een hoogwaardige Advisory Board, en het is geweldig dat we dit kunnen garanderen via de BOARDEXPERT-opleiding.

Als adviseur-bestuurder is het jouw taak om de juiste beleidsbeslissingen te adviseren of te nemen voor jouw bedrijf, zowel op korte als lange termijn en op strategisch niveau. Heb je al ervaring op bestuursniveau? Uiteraard ben je van harte welkom, aangezien de verwachtingen ook veranderen. We streven ernaar om jouw ervaring en expertise als ervaren adviseur-bestuurder te verbreden, en het is vaak interessant om tijdens onze opleidingen jouw ervaring te delen met andere gelijkgestemden uit ons netwerk.

Tijdens onze opleiding nodigen we altijd een ervaren Boardmember uit die graag zijn opgedane kennis en expertise met jou te delen. Op die manier blijf je op de hoogte van de laatste trends op bestuursniveau.

Let op, want het wordt een zeer praktische en toegankelijke opleiding. Je kunt een mix van boardessentials verwachten in combinatie met inzichten via cases, zaken waarmee je direct aan de slag kunt als BOARD ADVISOR in de boardroom.

Dit alles wordt vormgegeven door Lynn Rambour, die meer dan 7 jaar ervaring heeft in het geven van adviseurs- en bestuurdersopleidingen.

Onze focus ligt op:

  • Kennis en vaardigheden
  • Inzicht in trends en beste praktijken
  • Professionalisering en geloofwaardigheid
  • Risicobeheer en compliance
  • Persoonlijke groei

Het doel van deze opleiding is om onze Boardplus-adviseurs en -bestuurders te informeren, te inspireren en hun netwerk op hoog niveau uit te breiden. Het volgen van onze Boardexpert opleiding is dus een waardevolle investering die je kan helpen om succesvol te zijn in bestuurs- en adviesfuncties, je netwerk uit te breiden en je professionele geloofwaardigheid te versterken.

P.S. Het volgen van deze opleiding is geen vereiste voor een mandaat, maar eerder een mooie aanvulling.

Ontdek onze eerstvolgende editie

 ​E​en junior Raad van Advies

Luisteren

We luisteren actief naar jouw doelstellingen, uitdagingen en pijnpunten, en we werken met volledige discretie. In deze Junior Raad van Advies fungeren wij als jouw klankbord en bieden we oplossingen.

Challengen

We zijn geen mensen die alles klakkeloos bevestigen, maar eerder mensen die je uitdagen en aanzetten tot kritisch denken. Ons doel is om je onderneming te ondersteunen bij de groeiuitdagingen die daarbij komen kijken.

Beslissen

Samen stellen we de actiepunten vast, rekening houdend met wat voor jou haalbaar is. We streven naar eerlijk en haalbaar advies, geen vage beloftes.

Doen

Nu is het jouw beurt om actie te ondernemen. Wees gerust, we zullen je niet in de steek laten. Je kunt op ons blijven rekenen en we zullen ons netwerk inzetten om je verder te ondersteunen.

Onze light versie van een Raad van Advies:

De bedoeling is dat we je met onze hulp in staat stellen om snel te schakelen binnen jouw bedrijf. Dit kan vaak worden gerealiseerd door middel van een kwalitatieve en professionele Raad van Advies.

Bij Boardplus kregen we vaak de vraag van veelbelovende startups en kleinere KMO's om hen te helpen en begeleiden via een adviesraad. Echter, we merkten dat dit voor sommigen nog niet de juiste oplossing was. Is het momenteel haalbaar binnen jouw budget? Heb je de middelen om het advies te implementeren of is er budget om dit te laten doen?

Om hen niet te overweldigen en toch te helpen met deze uitdagingen, hebben we gereageerd op die vraag. Zo hebben we onze 'JUNIOR RAAD VAN ADVIES' geïntroduceerd, een ideale tussenstap waarbij we samen met jou de juiste fundamenten leggen.

Hoe werkt een Junior Raad van Advies?

Lynn en Olivier zullen samen met jou 4 tot 6 keer een adviesraad organiseren. Dit keer zullen we geen externe adviseurs gebruiken, maar in plaats daarvan maken we gebruik van onze eigen kennis en ons netwerk om jouw bedrijf future-proof en succesvoller te maken.

Olivier is een geboren ondernemer met een focus op sales en marketing. Hij deelt graag zijn persoonlijke ervaring in de detailhandel, aangezien hij nog steeds actief is als bestuurder bij Scalini Fashion en daardoor goed op de hoogte is van wat er speelt bij bedrijven en hun klanten. Lynn heeft een sterke achtergrond in HR en is zeer mensgericht en praktisch ingesteld. Samen bieden ze de nodige structuur om morgen direct aan de slag te kunnen met alle tips en trucs.

Met andere woorden, we gaan samen aan de slag om meer uit jouw bedrijf te halen. We luisteren en helpen je om weloverwogen beslissingen te nemen die leiden tot een succesvollere onderneming. Ook tussen de adviesraadsessies door kun je op ons rekenen, we blijven beschikbaar als klankbord.

Voordelen?

Beperkte investering

Vinger aan de pols

Snel resultaat

Zeer mensgericht


Je gelooft in onze meerwaarde?

Wij hebben oprechte interesse in wie jij bent...
Maakt het voor ons beiden net iets persoonlijker.
Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor je bericht!

 We nemen snel met jou contact.

Tot binnenkort
Lynn & Olivier