Improve Smart People

Kandidaat adviseur - bestuurder? Wij organiseren een opleiding tot BOARDEXPERT - Ook startups & kleinere Kmo's helpen we graag via onze unieke 'JUNIOR RAAD VAN ADVIES'.

Boardexpert

Met het oog op een Raad van Advies organiseren we verschillende sessies die je tot een highlevel adviseur - bestuurder vormen. Je ambieert een nieuw mandaat, of je zet je eerste stappen richting een mandaat? Kennis is macht, delen is kracht!

Junior RvA

Je bent een startup of kleinere kmo? We gaan samen 4-6 sessies/jaar werken aan de toekomst van jouw bedrijf. We gebruiken onze eigen kennis en netwerk om jouw bedrijf future proof en succesvoller te maken. 

  Opleiding tot Boardexpert

De bedrijven verwachten in hun Raad van Advies adviseurs met impact. 

Wat is jouw rol en waar liggen de verwachtingen anno 2023? We organiseren meermaals per jaar een doelgerichte adviseurs - bestuurdersopleiding. Jij hebt het ongetwijfeld druk, daarom kiezen we steeds voor een speedcursus (namiddag) om jou heel wat skills te leren die nodig zijn om als kwalitatieve adviseur of bestuurder door het leven te gaan. Je beoogt een Boardplus mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur? Wel, wij beloven onze klanten een kwalitatieve Advisory Board, dan is het mooi dat we hen dit kunnen garanderen via een opleiding tot BOARDEXPERT.

Als adviseur - bestuurder is het jouw taak om de juiste beleidsbeslissingen te adviseren of te nemen voor je bedrijf, dit op korte en/of lange termijn en op strategisch niveau. Heb je al ervaring op boardniveau? Uiteraard ook van harte welkom, tijden veranderen dus ook de verwachtingen. We gaan jouw ervaring en expertise als ervaren adviseur - bestuurder trachten te verruimen, en het is vaak interessant om tijdens onze opleidingen jouw ervaring te delen met andere gelijkgestemden uit ons netwerk.

Tijdens onze opleiding nodigen we steeds ervaren Boardmembers uit die met plezier hun verzamelde kennis en expertise komen delen. Op die manier blijf je up2date van de laatste trends op boardniveau.

Opgelet want het wordt een zeer praktische en toegankelijke opleiding, je mag een mix van de boardessentials in combinatie met heel wat inzichten via cases verwachten, zaken waarmee je morgen als BOARD ADVISOR onmiddellijk aan de slag kunt in the boardroom.
 
Dit alles wordt gecast door Lynn Rambour die meer dan 7 jaar ervaring heeft in het geven van adviseurs & bestuurdersopleidingen.

Doel van deze opleiding is om onze Boardplus adviseurs & bestuurders te informereninspireren en hun netwerk kwalitatief te laten uitbreiden.

Ps. Dit is geen must met het oog op een mandaat, enkel een nice to have.

Ontdek onze eerstvolgende editie

 ​E​en junior Raad van Advies

Luisteren

We luisteren actief naar de doelstellingen, uitdagingen en pijnpunten en werken in alle discretie. Wij zijn in deze Junior Raad van Advies het klankbord en oplossing.

Challengen

We zijn geen ja-knikkers en gaan je letterlijk uit je kot lokken, we gaan kritisch meedenken met als doel jouw onderneming te helpen bij de groei(pijnen).

Beslissen

Samen beslissen we de actiepunten, telkens rekening houdende met wat voor jou haalbaar is. Geen zwevende vierkantjes, wel eerlijk en realiseerbaar advies.

Doen

Nu is het aan jou, jij moet het nu echt gaan doen. Opgelet, we laten je niet los, je kan op ons blijven rekenen en wij gooien ons netwerk in de strijd om je verder te helpen.

Onze light versie van een Raad van Advies:

De bedoeling is dat je door onze hulp snel kunt schakelen met jouw bedrijf, dit kan vaak onder de vorm van een kwalitatieve en professionele Raad van Advies.

We kregen bij Boardplus vaak de vraag van beloftevolle startups en wat kleinere KMO's om hen te gaan helpen en begeleiden via een adviesraad, alleen voelden we dat dit voor sommige van hen nog niet de juiste oplossing was. Is het momenteel budgettair haalbaar? Heb je mensen om het advies te implementeren of heb je budget om het te laten doen? 

Om hen niet te gaan overpoweren en toch te helpen bij die pijnpunten speelden we in op die vraag. We doopten onze 'JUNIOR RAAD VAN ADVIES', een ideale tussenstap waar we mee met jou de fundamenten helpen goed zetten.

Hoe werkt een Junior Raad van Advies

Lynn en Olivier gaan samen met jou 4 tot 6 keer een adviesraad organiseren. Dit keer niet met externe adviseurs maar we gebruiken hier onze eigen kennis en netwerk om jouw bedrijf future proof en succesvoller te gaan maken. 

Olivier is een geboren ondernemer, sales- en marketinggericht en deelt graag zijn persoonlijke retail ervaring, als bestuurder van Scalini Fashion heeft hij nog steeds veel voeling met wat leeft bij bedrijven en hun klanten. Lynn heeft een sterke HR achtergrond, zij is zeer people driven & down to earth en houdt van een stapsgewijze aanpak. Samen geven ze jou de nodige structuur om morgen letterlijk met alle tips & trick aan de slag te kunnen gaan.

Met andere woorden we gaan samen aan de slag om meer uit jouw bedrijf te halen, we luisteren en helpen om gefundeerde beslissingen te nemen die zorgen voor een succesvoller bestaan. Ook tussenin kan je op ons rekenen, we blijven bereikbaar als klankbord.

Voordelen?

Beperkte investering

Vinger aan de pols

Snel resultaat

Zeer mensgericht


Je gelooft in onze meerwaarde?

Wij hebben oprechte interesse in wie jij bent...
Maakt het voor ons beiden net iets persoonlijker.
Splits e-mailadressen met een komma.