"Door en voor verpleegkundigen"

Ben jij diegene die mee wil bouwen aan de toekomst van Zorgconnect?

Laat ons samen werken aan de toekomst!

Met trots delen wij, Lynn & Olivier van Boardplus, dat wij de eer hebben om de adviesraad van Zorgconnect samen te stellen. 

We zijn op zoek naar gepassioneerde praktijkcoördinatoren die hun stem willen laten horen. Wees er snel bij, want er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar! Ben jij klaar om een significante impact te maken als gewaardeerd lid van de Raad van Advies van Zorgconnect?

Als ervaren praktijkcoördinator ben jij een sleutelfiguur in het veld, altijd klaar om anderen te helpen, 24/7. 

Zorgconnect waardeert jou collegialiteit, flexibiliteit en streven naar kwaliteitsservice. Nu willen wij graag de kans geven om jullie stem te horen en jullie te betrekken bij het vormgeven van een efficiëntere toekomst in de zorg.

Ben je bereid om samen te werken aan praktische oplossingen en innovaties die jullie werk kunnen verbeteren? Zorgconnect nodigt jou uit om jezelf kandidaat te stellen voor deze unieke kans. We hebben slechts plaats voor maximaal 8 personen. Hier kun je jouw ervaringen delen en meedenken over tools, procedures en andere verbeteringen die het verschil kunnen maken in de zorg.

Laat je unieke perspectief en sterke visie spreken! Stel jezelf voor via het inschrijvingsformulier en grijp deze kans om een positieve invloed uit te oefenen op de toekomst van de zorg.

We kijken uit naar jullie bijdragen en bedanken jullie alvast voor jullie betrokkenheid bij Zorgconnect.

Iets voor jou?

Allereerst, bedankt voor je interesse om een rol te vervullen in de Raad van Advies van Zorgconnect. Wil je graag je passie, kennis en ervaring delen en op die manier bijdragen aan het strategisch beleid? Dan zou jij weleens een perfecte match kunnen zijn!

Wij zijn een onafhankelijke partner die gespecialiseerd is in het samenstellen van een complementaire en goed functionerende Raad van Advies.

Concreet

Nu is het aan jou...

Het is voor ons van groot belang om te weten wie jullie zijn. Daarom vragen we je vriendelijk om wat persoonlijke informatie in te vullen via het onderstaande formulier. Deze belangrijke stap stelt ons in staat om snel contact met elkaar op te nemen.

Na het voltooien van jouw kandidatuur, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we jullie nog beter leren kennen en uitleg geven rond de werking van een adviesraad.

Vertel je ons wat meer over jezelf?

Het maakt het iets persoonlijker.
Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor de interesse!

Na een grondige screening van jouw kandidatuur nemen we snel 
contact om een interview in te plannen ter kennismaking.

Tot snel
Lynn & Olivier

Next step

Analyse 

We zijn momenteel bezig met een analyse van jouw kandidatuur om deel te nemen aan de Raad van Advies van Zorgconnect. We zullen snel contact met jou opnemen om het vervolg te bespreken.

Interview 

Laten we straks onze agenda's samenvoegen en een interview plannen op ons kantoor. Dit interview zal grondig en in een professionele setting plaatsvinden bij voorkeur bij ons op kantoor in Roeselare. Via gerichte en soms persoonlijke vragen kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van jouw kandidatuur en een beter inzicht krijgen in de mate van complementariteit met de andere kandidaat-adviseurs.

Good to know

Sessies

Een Raad van Advies wordt minimum 3 sessies per jaar ingepland en je mag rekenen dat een sessie makkelijk 3 tot 4 uur duurt. Dit garanderen wij door de sessies vooraf te hebben ingepland met het Zorgconnect.

Praktische info

Registratie is mogelijk tot en met eind augustus. De kennismakingsgesprekken met de praktijkcoördinatoren zullen plaatsvinden op dinsdag 22 augustus en donderdag 24 augustus.

De eerste adviesraad zal plaatsvinden in oktober '23.

What's in it for you?

Maak impact en laat je stem horen! Bovendien is elk mandaat bezoldigd. Je ontvangt een vergoeding van 100 euro exclusief btw, plus een verplaatsingsvergoeding.