Connect Smart People

 
Wij helpen en begeleiden ambitieuze bedrijven bij hun 
groei-uitdagingen door het plaatsen van een kwalitatieve 

Raad van Advies, dit doen we door te connecteren met de juiste externe adviseurs uit ons experten netwerk.

Wie zijn wij?

Onze aanpak 

Een warm welkom

Actief luisteren

Perfecte matching

Opvolging

1. Raad van Advies

Boardplus is gespecialiseerd en ervaren in het samenstellen van een kwalitatieve Raad van Advies met externe adviseurs. Een RvA is een groep van onafhankelijke en objectieve vertrouwenspersonen die als doel heeft om het beste uit jouw bedrijf te halen. Het brengt waardevolle kennis, ervaring en een netwerk binnen en voelt zich verbonden met het succes van het bedrijf. Een RvA helpt je bij belangrijke beslissingen op vlak van strategie, investeringen, innovaties en overdracht. Een goede matching is hierbij van cruciaal belang! Hoe begin je hier concreet aan? Be our guest! 

Vertel meer

2. Boardexpert

We organiseren meermaals per jaar doelgerichte opleidingen om ons netwerk van adviseurs & bestuurders de skills bij te brengen die nodig zijn om anno 2023 als kwalitatieve boardmember door het leven te gaan. Tijdens deze boeiende sessies brengen we essentiële zaken bij die onmiddellijk toepasbaar zijn in de boardroom. Je ambieert een mandaat en wenst te connecteren met ons netwerk? We bereiden zowel kandidaten klaar voor hun eerste ervaring in een Raad van Advies of Raad van bestuur, alsook verruimen we graag de expertise van reeds ervaren boardmembers.

Ambitie 

3. Junior Raad van Advies

Een Raad van Advies nog iets te vroeg? Dan bieden we jou een tussenstap via onze unieke 'Junior Raad van Advies'. Hierbij richten we ons op zowel beloftevolle startups alsook de kleinere Kmo's. We gaan samen met jou strategische beslissingen nemen en koppelen hieraan gerichte actiepunten, we houden steeds rekening met wat voor jou haalbaar is. Geen zwevende vierkantjes, wel eerlijk en realiseerbaar advies.

Interesse 

Een passie voor de ondernemer

Zeer Oplossingsgericht

We beloven betrokkenheid

Laat ons kennismaken


Wij plaatsen graag een gezicht bij onze gast.
Maakt het voor ons beiden net iets persoonlijker.
Meerdere opties mogelijk
Splits e-mailadressen met een komma.

 Thx! 
Nu is het aan ons, we gaan aan de slag en nemen snel met jou contact, tot binnenkort!

This was 'Night of the Board'