Kandidaat adviseur
Raad van Advies

Alleen zijn we een druppel. Samen zijn we een oceaan...

Iets voor jou?

Eerst en vooral dankjewel voor de interesse om een mandaat op te nemen in een Raad van Advies. Wil je graag jouw passie, kennis en ervaring delen met andere bedrijven? Begeleid je graag bedrijven op strategisch vlak? Wel dan ben jij mogelijk een perfecte match!

Pas op, voorwaarde is wel dat jij je kunt vinden in de 7 Boardplus waarden:

Wij houden van positieve mensen met passie voor wat ze doen. Een Raad van Advies vraagt een soort visionair met kennis van zaken. We gaan gedisciplineerd en betrokken op zoek gaan naar oplossingen voor de uitdagingen van het bedrijf met als doel hen te helpen! 

Wij vinden de ingesteldheid van een persoon héél erg belangrijk, we beloven onze bedrijven namelijk geëngageerde kandidaten, ons gaat het niet om een match, bij ons draait alles rondom de juiste match! Belangrijk is dat de drijfveren van onze kandidaten al matchen met onze eigen waardes. 

Het is onze missie om bedrijven te helpen, de uitdagingen op vandaag zijn enorm groot en verschillend, het doet ons dan ook enorm veel plezier te horen dat wij een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor jou.

Lynn Rambour • General Manager

Concreet

Nu is het aan jou...

Het is ons erg belangrijk te weten met wie we gaan samenwerken. Dit is de eerste stap om jou te gaan opnemen in onze database als extern adviseur, daarom vragen wij jou om wat persoonlijke informatie in te vullen via onderstaand formulier. Het is een belangrijk stap en zorgt ervoor dat we snel met elkaar in contact komen. 

Na deze screening nodigen wij jou met plezier uit voor een kennismaking interview. Via die weg kunnen wij de kwaliteit naar onze klanten garanderen en de juiste adviseurs aan het bedrijf koppelen. 

Vertel je ons wat meer over jezelf?

Het maakt het iets persoonlijker.
Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor de interesse!

Na een grondige screening van jouw kandidatuur nemen we snel 
contact om een interview in te plannen ter kennismaking.

Tot snel
Lynn & Olivier

Next step

Analyse 

Wij analyseren nu grondig jouw kandidatuur om in een Raad van Advies te zetelen, daarna nemen we snel met jou contact op.

Interview 

We leggen onze agenda samen en plannen bij ons op kantoor een interview. Dit gebeurt zéér grondig en in een professionele setting. Door gerichte en soms persoonlijke vragen kunnen wij correct inschatten in welke Raad van Advies we jou binnenkort kunnen plaatsen.

Na een eerste screening krijg je van ons een link om in onze online agenda een afspraak te boeken.

Boek online interview

Good to know

Sessies

Een Raad van Advies wordt minimum 4 tot 6 per jaar ingepland en je mag rekenen dat een sessie makkelijk 3 tot 4 uur duurt. Dit garanderen wij door de sessies op voorhand te hebben ingepland met het bedrijf.

Duurtijd

Een mandaat bij een adviesraad duurt gemiddeld 3 à 4 jaar. Dit hangt af van het soort bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Het komt de productiviteit van beide partijen ten goede wanneer er voldoende rotatie is. 

What's in it for you?

Elk mandaat is bezoldigd. De marktconforme tarieven worden besproken tijdens ons interview. 


Opleiding 

Tot BOARDEXPERT

De bedrijven verwachten in hun Raad van Advies advisors met impact. Wat is jouw rol en waar liggen de verwachtingen anno 2023?

We organiseren meermaals per jaar een doelgerichte adviseurs - bestuurdersopleiding. Jij hebt het ongetwijfeld druk, daarom kiezen we steeds voor een speedcursus (namiddag) om jou heel wat skills te leren die nodig zijn om als kwalitatieve adviseur/bestuurder door het leven te gaan. Je beoogt een Boardplus mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur? Wel, wij beloven onze klanten een kwalitatieve Board, dan is het een leuk extraatje dat we dit kunnen garanderen via een label van BOARDEXPERT.

Heb je al ervaring op boardniveau? Uiteraard ook van harte welkom, tijden veranderen dus misschien ook de verwachtingen. We gaan jouw ervaring en expertise als ervaren bestuurder trachten te verruimen. Tijdens onze opleiding nodigen we steeds ervaren boardmembers uit die met plezier hun kennis van zaken en verzamelde expertise komen delen. Zo blijft blijf je up2date van de laatste nieuwigheden en trends op boardniveau.

Opgelet want het wordt een zeer praktische en toegankelijke opleiding, je mag een mix van de boardessentials in combinatie met heel wat inzichten via cases verwachten, zaken waarmee je morgen als BOARD ADVISOR onmiddellijk aan de slag kunt!
 
Dit alles wordt gecast door Lynn Rambour die meer dan 7 jaar ervaring heeft in het geven van adviseurs & bestuurdersopleidingen.

Doel van deze opleiding is om onze Boardplus adviseurs & bestuurders te informereninspireren en hun netwerk kwalitatief te laten uitbreiden. Je kunt steeds ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden tijdens onze opleiding.

Ps. Dit is geen must met het oog op een mandaat, enkel een nice to have.

Onze eerstvolgende editie