Kandidaat adviseur
Raad van Advies

Alleen zijn we een druppel. Samen zijn we een oceaan...

Iets voor jou?

Allereerst, bedankt voor je interesse in een rol binnen een Raad van Advies. Wil je jouw passie, expertise en ervaring inzetten ten behoeve van andere ondernemingen? Voel je je geroepen om bedrijven strategisch te begeleiden? Dan zou je zomaar onze ideale kandidaat kunnen zijn!


Voor ons bij Boardplus is de mindset van een individu van onschatbare waarde. We zoeken niet zomaar naar kandidaten voor onze bedrijven, we zoeken naar de perfecte match. Een match die resoneren met onze kernwaarden.


Ons streven? Ondernemingen ondersteunen in deze uitdagende tijden. Het is bevredigend te weten dat wij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan jouw bedrijf.


Wie is onze klant?​

Bij ons ben je aan het juiste adres, ongeacht of je een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een grote organisatie. Wij bieden onze diensten aan bedrijven van alle groottes, variërend van KMO's tot zeer grote ondernemingen, verspreid over heel Vlaanderen. We begrijpen dat de juiste adviseurs en bestuurders van cruciaal belang zijn voor het succes van onze klanten, ongeacht hun omvang.

Daarom zijn we actief op zoek naar hooggekwalificeerde professionals die in staat zijn om verschillende soorten organisaties te versterken en te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. We geloven sterk in de waarde van een externe board voor bepaalde bedrijven en zullen dit zeker overwegen en aanbevelen wanneer we van mening zijn dat het waardevol kan zijn voor onze klanten.

Concreet

Nu is het aan jou...

Het is voor ons van groot belang om te weten met wie we gaan samenwerken. Dit vormt de eerste stap om jou op te nemen in onze database als extern adviseur. Daarom vragen we je vriendelijk om wat persoonlijke informatie in te vullen via het onderstaande formulier. Deze belangrijke stap stelt ons in staat om snel contact met elkaar op te nemen.

Na het voltooien van deze screening, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we de kwaliteit naar onze klanten waarborgen en de juiste adviseurs aan het bedrijf koppelen.

Vertel je ons wat meer over jezelf?

Het maakt het iets persoonlijker.
Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek op ons kantoor, waarbij we samen kunnen genieten van een heerlijke kop koffie.
Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor de interesse!

Na een grondige screening van jouw kandidatuur nemen we snel 
contact om een interview in te plannen ter kennismaking.

Tot snel
Lynn & Olivier

Next step

Analyse 

We zijn momenteel bezig met een grondige analyse van jouw kandidatuur om deel te nemen aan een Raad van Advies. Vervolgens zullen we snel contact met je opnemen.

Interview 

Laten we onze agenda's samenvoegen en een interview plannen op ons kantoor. Dit interview zal grondig en in een professionele setting plaatsvinden bij voorkeur bij ons op kantoor in Roeselare. Via gerichte en soms persoonlijke vragen kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van welke Raad van Advies het beste bij jou past.

Na de eerste screening ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging om een afspraak in onze agenda te boeken.

Good to know

Sessies

Een Raad van Advies wordt minimum 4 tot 6 per jaar ingepland en je mag rekenen dat een sessie makkelijk 3 tot 4 uur duurt. Dit garanderen wij door de sessies vooraf te hebben ingepland met het bedrijf.

Duurtijd

Een mandaat bij een adviesraad heeft doorgaans een gemiddelde duur van 3 tot 4 jaar, afhankelijk van het type bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Het bevorderen van voldoende rotatie is gunstig voor de productiviteit van zowel de adviesraad als het bedrijf.

What's in it for you?

Elk mandaat is bezoldigd. De marktconforme tarieven worden besproken tijdens ons interview. 

Opleiding 

Tot BOARDEXPERT

De bedrijven verwachten impactvolle advisors in hun Raad van Advies. Wat is jouw rol en wat zijn de verwachtingen in 2023?

Meerdere keren per jaar organiseren we een gerichte adviseurs- en bestuurdersopleiding. Omdat we begrijpen dat je het druk hebt, kiezen we altijd voor een speedcursus (namiddag) waarin we je belangrijke vaardigheden leren die nodig zijn om een kwalitatieve adviseur/bestuurder te worden. Ambieer je een Boardplus mandaat in een Raad van Advies of Raad van Bestuur? Dan beloven wij onze klanten een hoogwaardig Board, en het is een leuke bonus dat we dit kunnen garanderen met het BOARDEXPERT-label.

Heb je al ervaring op boardniveau? Natuurlijk ben je ook van harte welkom. Tijden veranderen en wellicht veranderen ook de verwachtingen. We zullen proberen je ervaring en expertise als ervaren bestuurder uit te breiden. Tijdens onze opleiding nodigen we altijd ervaren boardmembers uit die graag hun kennis en expertise delen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op boardniveau.

Let op, deze opleiding is zeer praktisch en toegankelijk. Verwacht een mix van boardessentials en inzichten aan de hand van cases - praktische zaken waar je als BOARD ADVISOR direct mee aan de slag kunt!

Lynn Rambour, met meer dan 7 jaar ervaring in het geven van adviseurs- en bestuurdersopleidingen, zal deze opleiding leiden.

Het doel van deze opleiding is om onze Boardplus adviseurs en bestuurders te informeren, inspireren en hun netwerk kwalitatief uit te breiden. Tijdens de opleiding kun je altijd ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

P.S. Deze opleiding is geen vereiste voor een mandaat, maar eerder een mooie extra.

Onze eerstvolgende editie